Monday, January 26, 2009

SEKEJAP AJE...







Terus terang saya sebenarnya tidak berasa selesa meletakkan gambar sendiri di blog sendiri...
Namun saya kotakan atas permintaan sahabat-sahabat..
sekejap aje tau..(^_^)


10 comments:

sya_ais said...

akak kesayangan semua warga UM nie...kempen ke akak...heheheh....

moga penuh dgn ketabahan yer akak....

kalau letak terus pun x per la....letak yg gambar ramai2 tu la....kenangan tu akak...

ujian dan pengalaman yg susah nak dpt dan akak terpilih utk ALLAH beri lalui semua ujian dan pengalaman tu....

"YA ALLAH..aku bersyukur kerana diberi kesempatan mengenali hamba2MU yang tabah harungi ujian dan mehnah ini...bersyukur dikurniakan sahabat2 yg selalu mengingatkn aku padaMU...."

Wan Nur Shuhada said...

Pe maksud sekejap aje tu aye?
mksd aye utk post ke sekejap aje?

hehe kalo cmtu, andai kata post ni sudah ditiadakan, fan-fan ayuni sekalian bleh singgah ke blog sy, http://wannurshuhada.blogspot.com kerana gambar2 ayuni dengan post yg permanent ade di sane..huhu

jgn mrh ye..(^.~)y

nuwairahsafwa said...

salam...
xpela akak...
bile lg...
lgpon bkn pernah ade...
stahun skali...
lain la klu akak nk brtanding gak untk thun dpn..
hehehehe...
klu la dpt brtanding lg,pastikan dpt undi smapi 7000 ek..hehehe...
k semoga dpt wat keje dgn tenang hendaknya...
kami rmai2 sokong akak dr blkg...
ingt 2...
kebenaran tlh trbukti..
Allhamdulillah..

Wan Nur Shuhada said...

For YB Ayuni's fan club, check this out!!

http://wannurshuhada.blogspot.com/2009/01/correction.html

Shuk_devdas said...

heheheehe..
gud luck!!!

cahaya said...

this is time for people see wat the meaning hope n change dat all pro_M hv said...

nurikhmal said...

assalamualaikum..ikhmal here..biar insan bernama ikhmal terkene tempias kamu sebagai pemimpin kelak..

qudwah_humaira said...

shuk_devdas:

abang shukor..nanti tuntut tau..
asik teringat aje..


Cahaya:

pray for changes.good changes.

nurikhmal:

sangat mendalam dan penuh dengan isi tersirat..
oh tidak...tempias ape yang diertikan ini ?
huuu~

cikgu hafezi said...

salam..walaupun tak sempat nak 'berguru' untuk saat akhir sebelum election...tahniah menang juga...dah dijangka ayuni akan menang semasa bengkel lagi..cuma jgan luper..mengisi kemenangan itu bermakna membina makna diri dan makna perjuangan...teruskan usaha

Anonymous said...

akak mner gambar clon fak um xder ker kecewa....