Wednesday, August 6, 2008

SELAMAT BERKENALAN YA !!


Assalamualakum semua..
Sedar atas kelemahan diri..
Saya mula mencari motivasi dengan berblog..
Mungkin boleh berkongsi dan saling menganali..
Marilah..saya perkenalkan diri

qudwah_humaira
merupakan nama yang dekat dengan hati saya sebenarnya..
Yang mana qudwah itu bermaksud contoh teladan..
Kita tahu kan Rasulullah adalah qudwah hasanah iaitu contoh terbaik untuk ummat Islam..
Jadi saya mengambil perkataan qudwah sebagai simbolik semangat diri..
Apabila kita ingin menjadi contoh teladan yang baik, kita perlu ada peribadi yang baik..
Lantas sebagai motivasi juga doa..saya mengharapkan agar Allah kurniakan akhlak sebagai seorang muslimah yang dituntut dalam Islam...

Humaira'
Kemerah-merahan
Si pipi merah ...
Saya sangat sukakan nama gelaran Siti Aishah, Isteri Rasulullah yang amat baginda cintai..
Panggilan manja buat Siti Aishah yang keindahannya cukup indah..wah..( x dapat digambarkan oleh saya sendiri)
Walaupun pipi saya tidak merah (^_^)

Itu sahaja ringkasan pengenalan
Lengkaplah qudwah_humaira' sebagai tandanya..
oh ya..underscore tu pun ada maknanya ya..
Bermaksud qudwah_humaira sudah berpunya..
Hatinya sudah dimiliki
Dimiliki oleh ALLAH...AMEENn..


Selamat berkenalan...(^_^)





4 comments:

nuar said...

Salamualaik.

Mabruk atas penghasilan blog yang comel ni.(^_^). Gambar latar yang sedondong dengan warna pada masjid.hehe. Theme yg nti gunakan simple dan kemas jugak.

Insya ALLAH, jika kena caranya, blog ini bakal memberikan input yang sangat berharga kepada pelawat2nya.

cumakan, kalau boleh cari gambar untuk header yang lebar skit. contohnya, gambar bagi masjid itu dilebarkan untuk memenuhi keseluruhan bahagian header diatas.

Sume2 pun dah comey dah. hehe. chaiyok dan selamat memberi. wassalam.

qudwah_humaira said...

salam..
syukran..
baik !
ana akan usaha lagi (^_^)

nuar said...

baik...sama2 berusaha.(^_^). emm ada satu cadangan lagi ni. tapi ianya cuma cadangan sj. kalau boleh, banyakkan lagi pilihan untuk pelawat "choose identiy" selain daripada google/blogger ataupun open ID. kalau anonymous pon boleh... Salam perjuangan...

Norfadzillah bt Mohd Rosli said...

salam..sape ni yek..
confuse????